Designer Notes #19: Louis Castle

In this episode, Soren interviews Westwood Studio co-founder Louis Castle. They discuss why early video game artists were also great at Etch-a-Sketch, why Dune 2 was not Dune 1, how Boom Blox was almost Angry Birds, and why narrative games can’t end on a negative.

Games discussed: Temple of Apshai, The Mars Saga, Command & Conquer, Monopoly, Dune 2, Eye of the Beholder, Blade Runner, Boom Blox, LMNO, The Battle for Middle-Earth

https://www.idlethumbs.net/designernotes/episodes/louis-castle

4 thoughts on “Designer Notes #19: Louis Castle

  1. Pingback: ‘Batman: The Telltale Series’ Episode 1 review

  2. Pingback: ‘Batman: Arkham VR’ Review – Hardware Consumer

  3. Kun nuha jyllää onteloissa, on nenäkannu ehdoton flunssaisen kaveri. Kipeään kurkkuun ja tukkoiseen oloon muutenkin pilkon kupin pohjalle tuoretta inkivääriä ja/tai valkosipulia, kuumaa vettä päälle, haudutus ja naamaan! Maku on kyllä aika tuju, joten halutessaanhan juomaa voi tuunata hunajalla tai lisäämällä sekaan vaikka Yogi-teepussin. Jos nyt ei paranna koko flunssaa pois, niin olo ainakin hetkellisesti kohenee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *